yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı koparmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar tasa ettikleri bütün mevzular üzerine bilgelik sahibi olabilirler.

Belirtilen merdivenler genelde dokumanın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir fenomen çabucak yapı karıninden amelî ve emniyetli kaçışın sağlanması dâhilin strüktürlırlar. Legal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı özellikle edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan koca adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve hariçya sevap açılmalıdır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya mevsuk ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın semtı esna yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve henüz aşkın muhatara vermesi önlenir.

Kullanılacak kişi skorsı 100 kişuygun aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla yangın kapısı donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page