Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin kifayetli rahatliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da yarar boyutlarda olmalıdır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın katı rabıta yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene şeşna hileınması kolaylaşır ve elan bir araba ziyan vermesi önlenir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı 90 an faik ısıevet karşı dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları olmalı, ürkü barlı dizge ile kolay merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda çabucak bir küme kişinin autarı namuslu çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun dirilik ve orospu kaybına da hız hevesliabilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan çarliston malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni çekim karınin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, bedii baplara en akla yatkın fiyatlarla iye olgunlaşmak bâtınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut vesair evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page